NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Lampernisse

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Lampernisse? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Lampernisse.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lampernisse met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Lampernisse blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Lampernisse

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Lampernisse? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Lampernisse

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Modern of landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Lampernisse buiten inwerken in de tuin of het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Lampernisse

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Lampernisse. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Lampernisse

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Lampernisse? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Lampernisse.

Prijzen van jacuzzi's in Lampernisse

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Lampernisse inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Lampernisse is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Lampernisse? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Lampernisse

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lampernisse

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lampernisse

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lampernisse
Jacuzzi-kopen-Lampernisse

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lampernisse
Jacuzzi-kopen-Lampernisse
Jacuzzi-kopen-Lampernisse
Jacuzzi-kopen-Lampernisse

Ontvang onze nieuwsbrief