NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Lampernisse en geniet van de rust

Graag een jacuzzi kopen in Lampernisse? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Lampernisse en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Lampernisse

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Lampernisse? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Lampernisse. jacuzzi HotSpring gezin

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Lampernisse

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Lampernisse blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Prijs van uw jacuzzi spa in Lampernisse

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de spa in Lampernisse afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw spa in Lampernisse

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Diksmuide om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Lampernisse installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Lampernisse

Is de energiefactuur door de spa in Lampernisse een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Design volgens uw smaak voor de spa in Lampernisse

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de spa in Lampernisse laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Lampernisse is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Lampernisse te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-lampernisse

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-lampernisse

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-lampernisse

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-lampernisse
jacuzzi-kopen-lampernisse

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-lampernisse
jacuzzi-kopen-lampernisse
jacuzzi-kopen-lampernisse
jacuzzi-kopen-lampernisse

Ontvang onze nieuwsbrief