NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Laarne

Graag een spa kopen in Laarne? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Laarne. Ga langs bij één van de verdelers.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Laarne

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife spa in Laarne geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw Laarnse jacuzzi

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Laarne afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Laarne met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Laarne u zorgen? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Laarne

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Laarne om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Laarne door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw spa in Laarne

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Laarnse spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U kan de jacuzzi spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Laarne te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Laarne

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Laarne? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudssysteem met een interne sensor die de vervuiling van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw spa in Laarne.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Laarne is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Laarne te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-laarne

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-laarne

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-laarne

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-laarne
jacuzzi-kopen-laarne

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-laarne
jacuzzi-kopen-laarne
jacuzzi-kopen-laarne
jacuzzi-kopen-laarne

Ontvang onze nieuwsbrief