NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Laar kom je tot rust

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Laar? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Laar.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Laar

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Laar? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudssysteem met een interne sensor die de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Laar en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring hout

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Laar

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Highlife spa’s in Laar beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Laar

Zorgen over uw energiefactuur door de spa in Laar? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Prijzen van jacuzzi spa's in Laar

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Laar aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Laar

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Laarse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? De jacuzzi stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Bovendien kan u de jacuzzi in Laar laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Laar

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Landen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis in Laar na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Laar is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Laar te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-laar

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-laar

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-laar

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-laar
jacuzzi-kopen-laar

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-laar
jacuzzi-kopen-laar
jacuzzi-kopen-laar
jacuzzi-kopen-laar

Ontvang onze nieuwsbrief