NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Laakdal? Met HotSpring kom je tot rust

Woont u in Laakdal en wil u een spa kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Laakdal en ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Laakdal met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Laakdal geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring hout

Prijs van uw jacuzzi spa in Laakdal

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de spa in Laakdal overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Laakdal

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Laakdal om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Laakdal installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Laakdal

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Laakdal? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Laakdal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Laakdal

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Laakdalse spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Laakdal laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

HotSpring jacuzzi in Laakdal met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi in Laakdal een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi spa heel wat minder energie. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Laakdal is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Laakdalse jacuzzi? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-laakdal

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-laakdal

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-laakdal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-laakdal
jacuzzi-kopen-laakdal

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-laakdal
jacuzzi-kopen-laakdal
jacuzzi-kopen-laakdal
jacuzzi-kopen-laakdal

Ontvang onze nieuwsbrief