NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Laakdal: kies voor kwaliteit met HotSpring

Een jacuzzi kopen in Laakdal? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Laakdal. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Laakdal

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Laakdal? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de vervuiling van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Laakdal. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi spa in Laakdal met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Laakdal? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Laakdal

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Laakdalse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Laakdal buiten in de tuin of het terras inwerken. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Prijzen van jacuzzi's in Laakdal

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Laakdal overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Laakdal

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Laakdal schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Laakdal

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Laakdal om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Laakdal is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Laakdal te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Laakdal

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Laakdal

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Laakdal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Laakdal
Jacuzzi-kopen-Laakdal

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Laakdal
Jacuzzi-kopen-Laakdal
Jacuzzi-kopen-Laakdal
Jacuzzi-kopen-Laakdal

Ontvang onze nieuwsbrief