NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Kwaremont: een HotSpring voor elke stijl en woning

Woont u in Kwaremont en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kwaremont.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Kwaremont

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Kwaremont? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Kwaremont. jacuzzi HotSpring gezin

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Kwaremont

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Kwaremont buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Kwaremont

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Kwaremont u zorgen? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kwaremont

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Kwaremont geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Kwaremont

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Kwaremont. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi spa in Kwaremont

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Kwaremont afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Kwaremont is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Kwaremont

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kwaremont

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kwaremont

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kwaremont
Jacuzzi-kopen-Kwaremont

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kwaremont
Jacuzzi-kopen-Kwaremont
Jacuzzi-kopen-Kwaremont
Jacuzzi-kopen-Kwaremont

Ontvang onze nieuwsbrief