NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Kwaadmechelen: kies voor kwaliteit met HotSpring

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Kwaadmechelen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kwaadmechelen en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Kwaadmechelen

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Kwaadmechelen? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kwaadmechelen. jacuzzi HotSpring gezin

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Kwaadmechelen

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Kwaadmechelen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Kwaadmechelen

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Kwaadmechelen kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Kwaadmechelen inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Kwaadmechelen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Kwaadmechelen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kwaadmechelen

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Kwaadmechelen geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Kwaadmechelen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kwaadmechelen te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kwaadmechelen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kwaadmechelen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kwaadmechelen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kwaadmechelen
Jacuzzi-kopen-Kwaadmechelen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kwaadmechelen
Jacuzzi-kopen-Kwaadmechelen
Jacuzzi-kopen-Kwaadmechelen
Jacuzzi-kopen-Kwaadmechelen

Ontvang onze nieuwsbrief