NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Kuurne? HotSpring biedt je luxe en rust

Woont u in Kuurne en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Kuurne.

Prijs van uw jacuzzi in Kuurne

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Kuurne overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Kuurne

Ongerust over uw energiefactuur door de spa in Kuurne? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Kuurne

U denkt er goed over na wanneer u een spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Kuurnse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinssamenstelling ook is. Bovendien kan u de jacuzzi in Kuurne laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Kuurne

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Kuurne? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudssysteem met een interne sensor die de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Kuurne. jacuzzi HotSpring sneeuw

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Kuurne

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Kuurne om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de spa. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Kuurne geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kuurne met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kuurne schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Kuurne is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kuurne te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-kuurne

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kuurne

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kuurne

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kuurne
jacuzzi-kopen-kuurne

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kuurne
jacuzzi-kopen-kuurne
jacuzzi-kopen-kuurne
jacuzzi-kopen-kuurne

Ontvang onze nieuwsbrief