NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Kuttekoven? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Van plan om een jacuzzi te kopen in Kuttekoven? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kuttekoven.

HotSpring jacuzzi in Kuttekoven met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Kuttekoven? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de spa beperkt tot een minimum. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kuttekoven met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Kuttekoven geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi in Kuttekoven

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want uiteraard wil u dat uw Kuttekovense jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Kuttekoven inbouwt in de tuin. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Kuttekoven

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Borgloon. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Kuttekoven installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Kuttekoven

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Kuttekoven? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kuttekoven.

Prijs van uw jacuzzi in Kuttekoven

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de spa in Kuttekoven inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Kuttekoven is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Kuttekoven te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-kuttekoven

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kuttekoven

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kuttekoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kuttekoven
jacuzzi-kopen-kuttekoven

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kuttekoven
jacuzzi-kopen-kuttekoven
jacuzzi-kopen-kuttekoven
jacuzzi-kopen-kuttekoven

Ontvang onze nieuwsbrief