NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Kuringen

Graag een jacuzzi kopen in Kuringen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kuringen.

Prijzen van spa's in Kuringen

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Kuringen overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kuringen met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kuringen schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Kuringen

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Kuringen? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudssysteem met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Kuringen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Kuringen

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Kuringen? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Kuringen

U denkt er goed over na wanneer u een spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Kuringense spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa integraal af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Kuringen inbouwt in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Kuringen

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Hasselt om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Kuringen installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Kuringen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kuringen te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-kuringen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kuringen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kuringen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kuringen
jacuzzi-kopen-kuringen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kuringen
jacuzzi-kopen-kuringen
jacuzzi-kopen-kuringen
jacuzzi-kopen-kuringen

Ontvang onze nieuwsbrief