NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Kuringen: kwaliteitsvol genieten

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Kuringen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kuringen en ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Kuringen

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Kuringen. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi in Kuringen met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Kuringen u zorgen? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kuringen

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kuringen vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Kuringen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kuringen? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Kuringen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Kuringen inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Kuringen

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Kuringen buiten inbouwen in de tuin of het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Kuringen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kuringen te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Kuringen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kuringen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kuringen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kuringen
Jacuzzi-kopen-Kuringen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kuringen
Jacuzzi-kopen-Kuringen
Jacuzzi-kopen-Kuringen
Jacuzzi-kopen-Kuringen

Ontvang onze nieuwsbrief