NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Kumtich kom je tot rust

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Kumtich? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kumtich. Ga langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi spa's in Kumtich

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi spa in Kumtich inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Kumtich

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Kumtich? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Kumtich.

Kwaliteitsvolle spa’s in Kumtich met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een spa uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Highlife spa’s in Kumtich beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Kumtich

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Kumtich? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw spa in Kumtich

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Kumtichse spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa integraal af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Kumtich te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Kumtich

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Tienen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Kumtich installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Kumtich is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Kumtich te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-kumtich

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kumtich

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kumtich

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kumtich
jacuzzi-kopen-kumtich

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kumtich
jacuzzi-kopen-kumtich
jacuzzi-kopen-kumtich
jacuzzi-kopen-kumtich

Ontvang onze nieuwsbrief