NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Kruishoutem en geniet van een hemelse staycation

Graag een jacuzzi spa kopen in Kruishoutem? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kruishoutem.

Prijzen van jacuzzi spa's in Kruishoutem

In een spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Kruishoutem aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Kruishoutem

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Kruishoutemse spa aansluit bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. Bovendien kan u de jacuzzi in Kruishoutem laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kruishoutem

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Kruishoutem schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Kruishoutem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Kruisem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Kruishoutem door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Kruishoutem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Kruishoutem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Kruishoutem.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Kruishoutem

Is de energierekening door de spa in Kruishoutem een punt van verontrusting? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Kruishoutem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kruishoutem te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-kruishoutem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kruishoutem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kruishoutem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kruishoutem
jacuzzi-kopen-kruishoutem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kruishoutem
jacuzzi-kopen-kruishoutem
jacuzzi-kopen-kruishoutem
jacuzzi-kopen-kruishoutem

Ontvang onze nieuwsbrief