NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Kruibeke? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Kruibeke? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Kruibeke.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Kruibeke

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Kruibeekse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? De jacuzzi stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. U kan de jacuzzi spa in Kruibeke bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Kruibeke

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Kruibeke? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Kruibeke.

HotSpring spa in Kruibeke met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Kruibeke? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal.

Prijzen van spa's in Kruibeke

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Kruibeke aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw spa in Kruibeke

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Kruibeke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de spa. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis in Kruibeke. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de spa. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kruibeke met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife spa in Kruibeke heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kruibeke is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kruibeke te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-kruibeke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kruibeke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kruibeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kruibeke
jacuzzi-kopen-kruibeke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kruibeke
jacuzzi-kopen-kruibeke
jacuzzi-kopen-kruibeke
jacuzzi-kopen-kruibeke

Ontvang onze nieuwsbrief