NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Krombeke

Droomt u ervan om een spa te kopen in Krombeke? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Krombeke.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Krombeke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Poperinge. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis in Krombeke na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring hout

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Krombeke

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Krombeekse spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Bovendien kan u de jacuzzi in Krombeke laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Kostprijs van uw Krombeekse jacuzzi

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de spa in Krombeke inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Krombeke

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Krombeke? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Krombeke. jacuzzi HotSpring sneeuw

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Krombeke

Baart uw energierekening door de spa in Krombeke u zorgen? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Krombeke

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Krombeke heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Krombeke is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Krombeke? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-krombeke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-krombeke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-krombeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-krombeke
jacuzzi-kopen-krombeke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-krombeke
jacuzzi-kopen-krombeke
jacuzzi-kopen-krombeke
jacuzzi-kopen-krombeke

Ontvang onze nieuwsbrief