NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Krombeke: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Krombeke? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Krombeke.

Design op maat voor uw jacuzzi in Krombeke

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Krombeke buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Krombeke

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Krombeke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Krombeke inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Krombeke

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Krombeke beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Krombeke

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Krombeke? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi in Krombeke.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Krombeke

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Krombeke? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Krombeke is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Krombeke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Krombeke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Krombeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Krombeke
Jacuzzi-kopen-Krombeke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Krombeke
Jacuzzi-kopen-Krombeke
Jacuzzi-kopen-Krombeke
Jacuzzi-kopen-Krombeke

Ontvang onze nieuwsbrief