NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Kraainem

Woont u in Kraainem en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een goede keuze, dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kraainem en ga langs bij één van de verdelers.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kraainem

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Kraainem vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Kraainem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kraainem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Kraainem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Kraainem

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Kraainem een punt van verontrusting? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Prijs van uw jacuzzi in Kraainem

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Kraainem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Kraainem

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Kraainemse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Kraainem buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Kraainem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Kraainem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Kraainem is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kraainem te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kraainem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kraainem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kraainem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kraainem
Jacuzzi-kopen-Kraainem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kraainem
Jacuzzi-kopen-Kraainem
Jacuzzi-kopen-Kraainem
Jacuzzi-kopen-Kraainem

Ontvang onze nieuwsbrief