NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Kortrijk? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Een jacuzzi kopen in Kortrijk? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kortrijk en ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Kortrijk

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Kortrijk om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Kortrijk door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Kortrijk

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Kortrijk? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Kortrijk.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Kortrijk

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil uiteraard dat uw Kortrijkse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. Bovendien kan u de jacuzzi in Kortrijk laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Kortrijk

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de spa in Kortrijk? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring koppel

Kostprijs van uw Kortrijkse jacuzzi spa

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Kortrijk inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Kortrijk

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kortrijk vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Kortrijk is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een spa in Kortrijk te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-kortrijk

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kortrijk

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kortrijk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kortrijk
jacuzzi-kopen-kortrijk

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kortrijk
jacuzzi-kopen-kortrijk
jacuzzi-kopen-kortrijk
jacuzzi-kopen-kortrijk

Ontvang onze nieuwsbrief