NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Kortrijk: kwaliteitsvol genieten

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Kortrijk? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kortrijk en ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Kortrijk

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Kortrijk? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Kortrijk

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Kortrijkse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Kortrijk buiten inwerken in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Kortrijk

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kortrijk? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kortrijk.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kortrijk met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Kortrijk schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Kortrijk

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Kortrijk om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Prijzen van jacuzzi spa's in Kortrijk

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Kortrijk afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Kortrijk is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kortrijk te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kortrijk

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kortrijk

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kortrijk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kortrijk
Jacuzzi-kopen-Kortrijk

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kortrijk
Jacuzzi-kopen-Kortrijk
Jacuzzi-kopen-Kortrijk
Jacuzzi-kopen-Kortrijk

Ontvang onze nieuwsbrief