NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Kortijs: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Kortijs? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kortijs en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Kortijs

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kortijs? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de verontreiniging van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kortijs. jacuzzi HotSpring hout

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Kortijs

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Kortijs. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Kortijs afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kortijs

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Kortijs geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Kortijs

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Kortijs? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Design op maat voor uw jacuzzi in Kortijs

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Kortijs kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Kortijs is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kortijs te voelen? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Kortijs

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kortijs

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kortijs

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kortijs
Jacuzzi-kopen-Kortijs

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kortijs
Jacuzzi-kopen-Kortijs
Jacuzzi-kopen-Kortijs
Jacuzzi-kopen-Kortijs

Ontvang onze nieuwsbrief