NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Kortijs? Kies voor luxe en rust met HotSpring

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Kortijs? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kortijs. Kom langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Kortijs

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Kortijs? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt. jacuzzi HotSpring gezin

Prijzen van spa's in Kortijs

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Kortijs inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Kortijs

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kortijs? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kortijs.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kortijs

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kortijs blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Kortijs

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Gingelom om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de geschikte plek en richting van de spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Kortijs geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Kortijs

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Kortijsse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U kan de jacuzzi volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Kortijs te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Kortijs is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Kortijs te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-kortijs

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kortijs

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kortijs

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kortijs
jacuzzi-kopen-kortijs

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kortijs
jacuzzi-kopen-kortijs
jacuzzi-kopen-kortijs
jacuzzi-kopen-kortijs

Ontvang onze nieuwsbrief