NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Kortemark? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Woont u in Kortemark en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kortemark. Ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Kortemark

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Kortemark? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. De extra kosten blijven met een HotSpring spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kortemark met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kortemark zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Kortemark

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Kortemark? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de spa volledig na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Kortemark.

Design op maat voor uw jacuzzi in Kortemark

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Kortemarkse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U kan de jacuzzi volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi spa in Kortemark bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel

Kostprijs van uw Kortemarkse jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi in Kortemark afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Klantgerichte service voor uw spa in Kortemark

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Kortemark om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de geschikte plaats en richting van de spa. Het team installeert de spa na aankoop bij u thuis in Kortemark. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kortemark is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Kortemark? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-kortemark

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kortemark

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kortemark

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kortemark
jacuzzi-kopen-kortemark

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kortemark
jacuzzi-kopen-kortemark
jacuzzi-kopen-kortemark
jacuzzi-kopen-kortemark

Ontvang onze nieuwsbrief