NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Korbeek-Lo: een HotSpring voor elke stijl en woning

Een jacuzzi spa kopen in Korbeek-Lo? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Korbeek-Lo.

Design op maat voor uw jacuzzi in Korbeek-Lo

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Korbeek-Lo kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Korbeek-Lo met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Korbeek-Lo zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Korbeek-Lo

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Korbeek-Lo? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Korbeek-Lo.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Korbeek-Lo

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Korbeek-Lo om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi spa's in Korbeek-Lo

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Korbeek-Lo overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Korbeek-Lo met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Korbeek-Lo? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer verwarmd houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Korbeek-Lo is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Korbeek-Lo

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Korbeek-Lo

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Korbeek-Lo

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Korbeek-Lo
Jacuzzi-kopen-Korbeek-Lo

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Korbeek-Lo
Jacuzzi-kopen-Korbeek-Lo
Jacuzzi-kopen-Korbeek-Lo
Jacuzzi-kopen-Korbeek-Lo

Ontvang onze nieuwsbrief