NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Korbeek-Dijle: kies voor kwaliteit met HotSpring

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Korbeek-Dijle? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Korbeek-Dijle. Kom langs bij één van de verdelers.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Korbeek-Dijle

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Korbeek-Dijle beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi spa in Korbeek-Dijle met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Korbeek-Dijle u zorgen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Korbeek-Dijle aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Korbeek-Dijle

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Korbeek-Dijle? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Korbeek-Dijle. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Korbeek-Dijle

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Korbeek-Dijle buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Korbeek-Dijle

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Korbeek-Dijle om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Korbeek-Dijle is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Korbeek-Dijle? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Korbeek-Dijle

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Korbeek-Dijle

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Korbeek-Dijle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Korbeek-Dijle
Jacuzzi-kopen-Korbeek-Dijle

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Korbeek-Dijle
Jacuzzi-kopen-Korbeek-Dijle
Jacuzzi-kopen-Korbeek-Dijle
Jacuzzi-kopen-Korbeek-Dijle

Ontvang onze nieuwsbrief