NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Koolkerke: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Woont u in Koolkerke en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Koolkerke.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Koolkerke

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Koolkerke. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Koolkerke

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Koolkerke? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Koolkerke met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Koolkerke geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Design op maat voor uw jacuzzi in Koolkerke

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Koolkerke kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Koolkerke

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Koolkerke? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Koolkerke.

Prijzen van jacuzzi spa's in Koolkerke

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Koolkerke overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Koolkerke is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Koolkerke te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Koolkerke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Koolkerke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Koolkerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Koolkerke
Jacuzzi-kopen-Koolkerke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Koolkerke
Jacuzzi-kopen-Koolkerke
Jacuzzi-kopen-Koolkerke
Jacuzzi-kopen-Koolkerke

Ontvang onze nieuwsbrief