NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Koninksem? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Wil u een jacuzzi kopen in Koninksem? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Koninksem. Ga langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Koninksem

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife spa in Koninksem heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Koninksem

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Koninksem u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Koninksem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Koninksem? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudssysteem met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Koninksem.

Kostprijs van uw Koninksemse jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Koninksem overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Koninksem

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw Koninksemse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Koninksem te laten inwerken in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Koninksem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Tongeren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Koninksem installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Koninksem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Koninksem te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-koninksem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-koninksem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-koninksem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-koninksem
jacuzzi-kopen-koninksem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-koninksem
jacuzzi-kopen-koninksem
jacuzzi-kopen-koninksem
jacuzzi-kopen-koninksem

Ontvang onze nieuwsbrief