NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Koningshooikt: kwaliteitsvol genieten

Graag een jacuzzi spa kopen in Koningshooikt? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie rustig kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Koningshooikt en ga langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Koningshooikt

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Koningshooikt buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring vuur

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Koningshooikt

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Koningshooikt? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Koningshooikt met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Koningshooikt blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijzen van jacuzzi spa's in Koningshooikt

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Koningshooikt inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Koningshooikt

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Koningshooikt? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Koningshooikt en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Koningshooikt

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Koningshooikt om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Koningshooikt is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Koningshooikt

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Koningshooikt

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Koningshooikt

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Koningshooikt
Jacuzzi-kopen-Koningshooikt

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Koningshooikt
Jacuzzi-kopen-Koningshooikt
Jacuzzi-kopen-Koningshooikt
Jacuzzi-kopen-Koningshooikt

Ontvang onze nieuwsbrief