NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Kolmont: kwaliteitsvol genieten

Wil u een jacuzzi kopen in Kolmont? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kolmont. Ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Kolmont

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Kolmont een punt van verontrusting? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring hout

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Kolmont

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Kolmont kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Kolmont

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Kolmont? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi in Kolmont.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Kolmont

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Kolmont om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijzen van jacuzzi's in Kolmont

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Kolmont afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kolmont

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Kolmont heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Kolmont is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kolmont te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kolmont

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kolmont

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kolmont

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kolmont
Jacuzzi-kopen-Kolmont

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kolmont
Jacuzzi-kopen-Kolmont
Jacuzzi-kopen-Kolmont
Jacuzzi-kopen-Kolmont

Ontvang onze nieuwsbrief