NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Koersel

Een jacuzzi spa kopen in Koersel? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Koersel en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Koersel

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Koersel? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Koersel. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Koersel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Koersel vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Koersel

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s aan. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Koersel buiten in de tuin of het terras inwerken. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Prijzen van jacuzzi spa's in Koersel

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Koersel aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Koersel

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Koersel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Koersel

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Koersel? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Koersel is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Koersel te ervaren? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Koersel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Koersel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Koersel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Koersel
Jacuzzi-kopen-Koersel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Koersel
Jacuzzi-kopen-Koersel
Jacuzzi-kopen-Koersel
Jacuzzi-kopen-Koersel

Ontvang onze nieuwsbrief