NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Koekelare: kwaliteitsvol genieten

Wil u een jacuzzi spa kopen in Koekelare? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Koekelare.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Koekelare

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Koekelare? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi in Koekelare

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Koekelaarse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Koekelare kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Koekelare

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Koekelare schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Koekelare

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Koekelare? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de vervuiling van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Koekelare. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi in Koekelare

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Koekelare om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Prijs van uw jacuzzi spa in Koekelare

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Koekelare afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Koekelare is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Koekelare te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Koekelare

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Koekelare

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Koekelare

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Koekelare
Jacuzzi-kopen-Koekelare

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Koekelare
Jacuzzi-kopen-Koekelare
Jacuzzi-kopen-Koekelare
Jacuzzi-kopen-Koekelare

Ontvang onze nieuwsbrief