NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Knokke-Heist en geniet van de rust

Woont u in Knokke-Heist en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Knokke-Heist.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Knokke-Heist

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Knokke-Heist vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Knokke-Heist

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Knokke-Heistse spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Modern of landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Het is bovendien mogelijk om de spa in Knokke-Heist te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Knokke-Heist

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Knokke-Heist een punt van verontrusting? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Knokke-Heist

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Knokke-Heist? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw spa in Knokke-Heist. jacuzzi HotSpring koppel

Prijs van uw spa in Knokke-Heist

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de spa in Knokke-Heist afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Knokke-Heist

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Knokke-Heist om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Knokke-Heist geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Knokke-Heist is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Knokke-Heist te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-knokke-heist

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-knokke-heist

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-knokke-heist

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-knokke-heist
jacuzzi-kopen-knokke-heist

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-knokke-heist
jacuzzi-kopen-knokke-heist
jacuzzi-kopen-knokke-heist
jacuzzi-kopen-knokke-heist

Ontvang onze nieuwsbrief