NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Knokke-Heist: een HotSpring voor elke stijl en woning

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Knokke-Heist? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Knokke-Heist. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Knokke-Heist

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Knokke-Heist? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Knokke-Heist en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Knokke-Heist

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Knokke-Heist om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Kostprijs van uw Knokke-Heistse jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Knokke-Heist inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Knokke-Heist

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Knokke-Heistse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Knokke-Heist kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Knokke-Heist

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Knokke-Heist u zorgen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Knokke-Heist met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Highlife jacuzzi’s in Knokke-Heist beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Knokke-Heist is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Knokke-Heistse jacuzzi spa? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Knokke-Heist

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Knokke-Heist

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Knokke-Heist

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Knokke-Heist
Jacuzzi-kopen-Knokke-Heist

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Knokke-Heist
Jacuzzi-kopen-Knokke-Heist
Jacuzzi-kopen-Knokke-Heist
Jacuzzi-kopen-Knokke-Heist

Ontvang onze nieuwsbrief