NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Kleine-Brogel

Woont u in Kleine-Brogel en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kleine-Brogel.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kleine-Brogel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Kleine-Brogel geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi spa's in Kleine-Brogel

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Kleine-Brogel aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Kleine-Brogel met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Kleine-Brogel? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Kleine-Brogel

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Kleine-Brogel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Kleine-Brogel

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring biedt voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Liever een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Kleine-Brogel kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Kleine-Brogel

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Kleine-Brogel? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Kleine-Brogel en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kleine-Brogel is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kleine-Brogel te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kleine-Brogel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kleine-Brogel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kleine-Brogel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kleine-Brogel
Jacuzzi-kopen-Kleine-Brogel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kleine-Brogel
Jacuzzi-kopen-Kleine-Brogel
Jacuzzi-kopen-Kleine-Brogel
Jacuzzi-kopen-Kleine-Brogel

Ontvang onze nieuwsbrief