NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Kleine-Brogel en geniet van een hemelse staycation

Van plan om een jacuzzi te kopen in Kleine-Brogel? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kleine-Brogel. Ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kleine-Brogel met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Kleine-Brogel heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in STAD_ID

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Kleine-Brogel? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in STAD_ID

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kleine-Brogel? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Kleine-Brogel en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in STAD_ID

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Kleine-Brogel door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw spa in STAD_ID

Een spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Kleine-Brogelse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U stemt de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinsgrootte ook is. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Kleine-Brogel laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Prijs van uw jacuzzi spa in STAD_ID

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de spa in Kleine-Brogel overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kleine-Brogel is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Kleine-Brogel? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-kleine-brogel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kleine-brogel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kleine-brogel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kleine-brogel
jacuzzi-kopen-kleine-brogel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kleine-brogel
jacuzzi-kopen-kleine-brogel
jacuzzi-kopen-kleine-brogel
jacuzzi-kopen-kleine-brogel

Ontvang onze nieuwsbrief