NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Kieldrecht: een HotSpring voor elke stijl en woning

Wil u een jacuzzi kopen in Kieldrecht? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kieldrecht.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Kieldrecht

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Kieldrecht om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Kieldrecht

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Kieldrecht een punt van verontrusting? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Kieldrecht afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Kieldrecht

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor iedere gezinsgrootte. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Kieldrecht buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kieldrecht met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kieldrecht zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Kieldrecht

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Kieldrecht? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi in Kieldrecht.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Kieldrecht is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kieldrecht te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Kieldrecht

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kieldrecht

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kieldrecht

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kieldrecht
Jacuzzi-kopen-Kieldrecht

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kieldrecht
Jacuzzi-kopen-Kieldrecht
Jacuzzi-kopen-Kieldrecht
Jacuzzi-kopen-Kieldrecht

Ontvang onze nieuwsbrief