NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Kerniel: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi kopen in Kerniel? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kerniel en ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kerniel met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kerniel zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Kerniel

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kerniel? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Kerniel.

Design op maat voor uw jacuzzi in Kerniel

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinssamenstelling. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Kerniel buiten in de tuin of het terras inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Kerniel afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Kerniel

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Kerniel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Kerniel

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Kerniel een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kerniel is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kerniel te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Kerniel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kerniel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kerniel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kerniel
Jacuzzi-kopen-Kerniel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kerniel
Jacuzzi-kopen-Kerniel
Jacuzzi-kopen-Kerniel
Jacuzzi-kopen-Kerniel

Ontvang onze nieuwsbrief