NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Kerniel kom je tot rust

Graag een jacuzzi kopen in Kerniel? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kerniel. Kom langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw Kernielse jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Kerniel inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kerniel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Kerniel geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Kerniel

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Kerniel? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw spa in Kerniel en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi in Kerniel

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Kernielse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Kerniel laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring spa in Kerniel met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Kerniel? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Kerniel

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Borgloon. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plek van de spa. Het team plaatst de spa bij u thuis in Kerniel na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kerniel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kerniel te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-kerniel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kerniel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kerniel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kerniel
jacuzzi-kopen-kerniel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kerniel
jacuzzi-kopen-kerniel
jacuzzi-kopen-kerniel
jacuzzi-kopen-kerniel

Ontvang onze nieuwsbrief