NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Kerkom-Bij-Sint-Truiden: kies voor kwaliteit met HotSpring

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Kerkom-Bij-Sint-Truiden? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kerkom-Bij-Sint-Truiden. Kom langs bij één van de verdelers.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kerkom-Bij-Sint-Truiden

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Kerkom-Bij-Sint-Truiden schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Kerkom-Bij-Sint-Truiden

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Kerkom-Bij-Sint-Truiden? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Kerkom-Bij-Sint-Truiden.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Kerkom-Bij-Sint-Truiden afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Kerkom-Bij-Sint-Truiden

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Kerkom-Bij-Sint-Truiden buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Kerkom-Bij-Sint-Truiden

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Kerkom-Bij-Sint-Truiden om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Kerkom-Bij-Sint-Truiden

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Kerkom-Bij-Sint-Truiden een punt van verontrusting? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Daarmee houdt u het water langer warm. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Kerkom-Bij-Sint-Truiden is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kerkom-Bij-Sint-Truiden te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kerkom-Bij-Sint-Truiden

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kerkom-Bij-Sint-Truiden

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kerkom-Bij-Sint-Truiden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kerkom-Bij-Sint-Truiden
Jacuzzi-kopen-Kerkom-Bij-Sint-Truiden

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kerkom-Bij-Sint-Truiden
Jacuzzi-kopen-Kerkom-Bij-Sint-Truiden
Jacuzzi-kopen-Kerkom-Bij-Sint-Truiden
Jacuzzi-kopen-Kerkom-Bij-Sint-Truiden

Ontvang onze nieuwsbrief