NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Kerkom-bij-Sint-Truiden kom je tot rust

Wil u een jacuzzi kopen in Kerkom-bij-Sint-Truiden? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Kerkom-bij-Sint-Truiden. Ga langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Kerkom-bij-Sint-Truiden

U denkt er goed over na wanneer u een spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Kerkom-bij-Sint-Truidense jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de jacuzzi spa in Kerkom-bij-Sint-Truiden bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw Kerkom-bij-Sint-Truidense spa

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Kerkom-bij-Sint-Truiden afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Kerkom-bij-Sint-Truiden? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kerkom-bij-Sint-Truiden? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kerkom-bij-Sint-Truiden en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle spa’s in Kerkom-bij-Sint-Truiden met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Kerkom-bij-Sint-Truiden zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Verregaande service voor uw spa in Kerkom-bij-Sint-Truiden

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Sint-Truiden. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de juiste plek en richting van de spa. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Kerkom-bij-Sint-Truiden door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Kerkom-bij-Sint-Truiden is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kerkom-bij-Sint-Truiden te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-kerkom-bij-sint-truiden

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kerkom-bij-sint-truiden

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kerkom-bij-sint-truiden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kerkom-bij-sint-truiden
jacuzzi-kopen-kerkom-bij-sint-truiden

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kerkom-bij-sint-truiden
jacuzzi-kopen-kerkom-bij-sint-truiden
jacuzzi-kopen-kerkom-bij-sint-truiden
jacuzzi-kopen-kerkom-bij-sint-truiden

Ontvang onze nieuwsbrief