NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Tot rust komen? Koop nu uw HotSpring jacuzzi in Kemzeke

Een jacuzzi spa kopen in Kemzeke? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa's. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Kemzeke. Kom langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Kemzeke

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Kemzeke? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Kemzeke

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw Kemzeekse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U kan de spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. U kan de spa in Kemzeke bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Kemzeke

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een spa koopt in Kemzeke? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kemzeke en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kemzeke met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kemzeke schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Kemzeke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Stekene om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Kemzeke installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Kostprijs van uw Kemzeekse spa

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Dat de jacuzzi spa in Kemzeke afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Kemzeke is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Kemzeke te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-kemzeke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kemzeke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kemzeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kemzeke
jacuzzi-kopen-kemzeke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kemzeke
jacuzzi-kopen-kemzeke
jacuzzi-kopen-kemzeke
jacuzzi-kopen-kemzeke

Ontvang onze nieuwsbrief