NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Keerbergen

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Keerbergen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Keerbergen. Kom langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Keerbergen

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Keerbergen? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De spa’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw jacuzzi in Keerbergen

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Dat de spa in Keerbergen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Keerbergen met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Keerbergen vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Keerbergen

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Keerbergse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Keerbergen laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi in Keerbergen

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Keerbergen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de spa bij u thuis in Keerbergen installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Keerbergen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Keerbergen? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Keerbergen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Keerbergen is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Popelt u om zelf de warme bubbels van een spa in Keerbergen te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-keerbergen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-keerbergen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-keerbergen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-keerbergen
jacuzzi-kopen-keerbergen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-keerbergen
jacuzzi-kopen-keerbergen
jacuzzi-kopen-keerbergen
jacuzzi-kopen-keerbergen

Ontvang onze nieuwsbrief