NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Kaprijke

Woont u in Kaprijke en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kaprijke. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Kaprijke

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Kaprijke? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Kaprijke. jacuzzi HotSpring gezin

Kostprijs van uw Kaprijkse jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Kaprijke aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Kaprijke

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Kaprijkse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Kaprijke buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Kaprijke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase langs in Kaprijke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi in Kaprijke met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Kaprijke u zorgen? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kaprijke

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Kaprijke vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kaprijke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kaprijke te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Kaprijke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kaprijke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kaprijke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kaprijke
Jacuzzi-kopen-Kaprijke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kaprijke
Jacuzzi-kopen-Kaprijke
Jacuzzi-kopen-Kaprijke
Jacuzzi-kopen-Kaprijke

Ontvang onze nieuwsbrief