NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Kapellen

Woont u in Kapellen en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kapellen. Kom langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi in Kapellen

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Kapelse spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Kapellen te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw Kapelse jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Kapellen aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Kapellen

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Kapellen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Kapellen geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Kapellen

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Kapellen? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Kapellen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Kapellen

Is de energierekening door de spa in Kapellen een punt van verontrusting? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kapellen met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kapellen schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kapellen is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Kapellen te ervaren? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-kapellen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kapellen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kapellen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kapellen
jacuzzi-kopen-kapellen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kapellen
jacuzzi-kopen-kapellen
jacuzzi-kopen-kapellen
jacuzzi-kopen-kapellen

Ontvang onze nieuwsbrief