NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Kapelle-op-den-Bos: kwaliteitsvol genieten

Wil u een jacuzzi spa kopen in Kapelle-op-den-Bos? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kapelle-op-den-Bos en ga langs bij één van de verdelers.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kapelle-op-den-Bos

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Kapelle-op-den-Bos vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Kapelle-op-den-Bos

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Kapelle-op-den-Bos? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Kapelle-op-den-Bos.

Prijzen van jacuzzi spa's in Kapelle-op-den-Bos

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Kapelle-op-den-Bos inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Kapelle-op-den-Bos

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we langs in Kapelle-op-den-Bos om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Kapelle-op-den-Bos

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Kapelle-op-den-Bos? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Kapelle-op-den-Bos

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Kapelse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring biedt voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Kapelle-op-den-Bos kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Kapelle-op-den-Bos is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kapelle-op-den-Bos te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Kapelle-op-den-Bos

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kapelle-op-den-Bos

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kapelle-op-den-Bos

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kapelle-op-den-Bos
Jacuzzi-kopen-Kapelle-op-den-Bos

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kapelle-op-den-Bos
Jacuzzi-kopen-Kapelle-op-den-Bos
Jacuzzi-kopen-Kapelle-op-den-Bos
Jacuzzi-kopen-Kapelle-op-den-Bos

Ontvang onze nieuwsbrief