NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Kanne? HotSpring biedt je luxe en rust

Woont u in Kanne en wil u een spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kanne.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Kanne

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Riemst om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de spa bij u thuis in Kanne. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Kanne

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Kanne? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Kanne en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kanne

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kanne vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

HotSpring jacuzzi spa in Kanne met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Kanne? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa beduidend minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Kostprijs van uw Kannese spa

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Dat de jacuzzi in Kanne afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de spa in Kanne

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Kannese spa aansluit bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? U stemt de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Kanne laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Kanne is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kanne te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-kanne

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kanne

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kanne

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kanne
jacuzzi-kopen-kanne

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kanne
jacuzzi-kopen-kanne
jacuzzi-kopen-kanne
jacuzzi-kopen-kanne

Ontvang onze nieuwsbrief