NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Kanegem

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Kanegem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een goede keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kanegem.

HotSpring jacuzzi in Kanegem met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Kanegem? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer warm houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring hout

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Kanegem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Kanegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Prijs van uw jacuzzi spa in Kanegem

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Kanegem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Kanegem

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Kanegem buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Kanegem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Kanegem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de verontreiniging van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Kanegem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kanegem met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kanegem vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kanegem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kanegem te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kanegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kanegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kanegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kanegem
Jacuzzi-kopen-Kanegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kanegem
Jacuzzi-kopen-Kanegem
Jacuzzi-kopen-Kanegem
Jacuzzi-kopen-Kanegem

Ontvang onze nieuwsbrief