NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Kampenhout en geniet zonder zorgen

Wil u een jacuzzi spa kopen in Kampenhout? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kampenhout.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Kampenhout

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Kampenhout? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de spa beperkt tot een minimum. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Kampenhout

De service van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Kampenhout om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team plaatst de spa bij u thuis in Kampenhout na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Design volgens uw smaak voor de spa in Kampenhout

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Kampenhoutse spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinsgrootte ook is. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Kampenhout inbouwt in de tuin. U merkt het, een jacuzzi spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kampenhout

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kampenhout schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Kampenhout

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Kampenhout? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Kampenhout en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van jacuzzi spa's in Kampenhout

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de spa in Kampenhout overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Kampenhout is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Kampenhout te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-kampenhout

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kampenhout

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kampenhout

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kampenhout
jacuzzi-kopen-kampenhout

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kampenhout
jacuzzi-kopen-kampenhout
jacuzzi-kopen-kampenhout
jacuzzi-kopen-kampenhout

Ontvang onze nieuwsbrief