NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Kallo? Met HotSpring kom je tot rust

Van plan om een spa te kopen in Kallo? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Kallo.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Kallo

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Kallose spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U stemt de spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi in Kallo te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring gezin

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Kallo

Zorgen over uw energiefactuur door de spa in Kallo? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Kallo

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Kallo? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kallo.

Prijs van uw jacuzzi in Kallo

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi spa in Kallo afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Kallo

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Kallo schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Kallo

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Beveren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Kallo installeren. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kallo is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kallo te ervaren? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-kallo

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kallo

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kallo

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kallo
jacuzzi-kopen-kallo

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kallo
jacuzzi-kopen-kallo
jacuzzi-kopen-kallo
jacuzzi-kopen-kallo

Ontvang onze nieuwsbrief