NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Kalken kom je tot rust

Wil u een jacuzzi kopen in Kalken? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kalken. Kom langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Kalken

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Kalken? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw Kalkense spa

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Dat de jacuzzi in Kalken afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi in Kalken

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Kalkense spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U kan de jacuzzi spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinsgrootte ook is. U kan de jacuzzi spa in Kalken bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi van HotSpring.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Kalken

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Laarne om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de juiste plek en richting van de spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Kalken geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Kalken

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kalken? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw spa in Kalken en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kalken

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Kalken geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Kalken is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een spa in Kalken te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-kalken

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kalken

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kalken

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kalken
jacuzzi-kopen-kalken

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kalken
jacuzzi-kopen-kalken
jacuzzi-kopen-kalken
jacuzzi-kopen-kalken

Ontvang onze nieuwsbrief