NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Kachtem: kwaliteitsvol genieten

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Kachtem? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een prima keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kachtem en ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Kachtem

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Kachtem buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring hout

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Kachtem

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Kachtem? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijs van uw jacuzzi spa in Kachtem

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Kachtem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Kachtem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Kachtem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Kachtem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Kachtem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kachtem.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kachtem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Kachtem beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Kachtem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kachtem te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kachtem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kachtem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kachtem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kachtem
Jacuzzi-kopen-Kachtem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kachtem
Jacuzzi-kopen-Kachtem
Jacuzzi-kopen-Kachtem
Jacuzzi-kopen-Kachtem

Ontvang onze nieuwsbrief