NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Jabbeke: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi spa kopen in Jabbeke? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Jabbeke. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Jabbeke

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Jabbeke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Jabbeke

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Jabbeke vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Jabbeke

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Jabbeke? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Jabbeke en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Jabbeke

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Jabbeekse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Jabbeke buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s. jacuzzi HotSpring koppel

Kostprijs van uw Jabbeekse jacuzzi

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Jabbeke overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Jabbeke

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Jabbeke? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Jabbeke is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Jabbeekse jacuzzi spa? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Jabbeke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Jabbeke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Jabbeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Jabbeke
Jacuzzi-kopen-Jabbeke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Jabbeke
Jacuzzi-kopen-Jabbeke
Jacuzzi-kopen-Jabbeke
Jacuzzi-kopen-Jabbeke

Ontvang onze nieuwsbrief