NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Izenberge: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi spa kopen in Izenberge? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Izenberge. Ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Izenberge

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Izenberge? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring gezin

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Izenberge

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Izenberge kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Izenberge

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Izenberge? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Izenberge.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Izenberge

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Izenberge beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi spa in Izenberge

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Izenberge inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Izenberge

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Izenberge om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Izenberge is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Izenberge te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Izenberge

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Izenberge

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Izenberge

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Izenberge
Jacuzzi-kopen-Izenberge

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Izenberge
Jacuzzi-kopen-Izenberge
Jacuzzi-kopen-Izenberge
Jacuzzi-kopen-Izenberge

Ontvang onze nieuwsbrief