NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Izegem? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Denkt u eraan om een spa te kopen in Izegem? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Izegem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Izegem met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Izegem geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Izegem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Izegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de spa integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Izegem.

Prijs van uw spa in Izegem

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Izegem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Izegem

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Izegemse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U kan de jacuzzi spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U kan de spa in Izegem bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring koppel

Klantgerichte service voor uw spa in Izegem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Izegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Izegem door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Izegem

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Izegem? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige spa’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi spa heel wat minder energie. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. De extra kosten blijven met een HotSpring spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Izegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Izegem te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-izegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-izegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-izegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-izegem
jacuzzi-kopen-izegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-izegem
jacuzzi-kopen-izegem
jacuzzi-kopen-izegem
jacuzzi-kopen-izegem

Ontvang onze nieuwsbrief