NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Itterbeek? HotSpring biedt je luxe en rust

Graag een spa kopen in Itterbeek? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Itterbeek en ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Itterbeek

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Itterbeek u zorgen? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de spa beperkt tot een minimum. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt. jacuzzi HotSpring hout

Verregaande service voor uw jacuzzi in Itterbeek

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Dilbeek om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de juiste plek en richting van de spa. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Itterbeek geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Itterbeek

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Itterbeek? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Itterbeek.

Kostprijs van uw Itterbeekse jacuzzi spa

In een spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Itterbeek afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Itterbeek

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Itterbeek zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design volgens uw smaak voor de spa in Itterbeek

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Itterbeekse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? De jacuzzi stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Itterbeek laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, een spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Itterbeek is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Itterbeek? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-itterbeek

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-itterbeek

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-itterbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-itterbeek
jacuzzi-kopen-itterbeek

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-itterbeek
jacuzzi-kopen-itterbeek
jacuzzi-kopen-itterbeek
jacuzzi-kopen-itterbeek

Ontvang onze nieuwsbrief