NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Idegem? Kies voor luxe en rust met HotSpring

Woont u in Idegem en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Idegem.

Prijs van uw jacuzzi in Idegem

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de spa in Idegem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw spa in Idegem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Geraardsbergen. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de geschikte plaats en richting van de spa. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis in Idegem. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Idegem

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw Idegemse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi in Idegem te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een spa van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Idegem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Idegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Idegem. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring spa in Idegem met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Idegem? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Idegem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo'n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife spa in Idegem geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Idegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Idegemse spa? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-idegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-idegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-idegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-idegem
jacuzzi-kopen-idegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-idegem
jacuzzi-kopen-idegem
jacuzzi-kopen-idegem
jacuzzi-kopen-idegem

Ontvang onze nieuwsbrief