NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Huizingen en geniet van een hemelse staycation

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Huizingen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Huizingen. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Huizingen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Beersel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Huizingen installeren. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Huizingen

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Huizingen blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Huizingen

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Huizingen? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Huizingen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van jacuzzi's in Huizingen

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Huizingen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi in Huizingen met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Huizingen? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Huizingen

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Huizingense jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Huizingen laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Huizingen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Huizingen te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-huizingen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-huizingen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-huizingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-huizingen
jacuzzi-kopen-huizingen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-huizingen
jacuzzi-kopen-huizingen
jacuzzi-kopen-huizingen
jacuzzi-kopen-huizingen

Ontvang onze nieuwsbrief