NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Huise

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Huise? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Huise.

Prijzen van jacuzzi spa's in Huise

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Huise afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Huise

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring biedt voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Huise buiten in de tuin of het terras inwerken. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Huise

Is de energierekening door de jacuzzi in Huise een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer verwarmd houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Huise

De service van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Huise om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring sneeuw

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Huise

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Huise schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Huise

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Huise? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Huise.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Huise is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Huise te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Huise

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Huise

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Huise

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Huise
Jacuzzi-kopen-Huise

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Huise
Jacuzzi-kopen-Huise
Jacuzzi-kopen-Huise
Jacuzzi-kopen-Huise

Ontvang onze nieuwsbrief