NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Houtem

Graag een spa kopen in Houtem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Houtem. Ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Houtem

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Houtem? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Houtem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Houtem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Houtem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Houtem met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Houtem schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Verregaande service voor uw spa in Houtem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Veurne. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Houtem installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel

Kostprijs van uw Houtemse spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Dat de spa in Houtem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Smaakvol design voor uw spa in Houtem

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Houtemse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U stemt de spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Houtem inbouwt in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een spa van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Houtem is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Houtem te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-houtem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-houtem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-houtem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-houtem
jacuzzi-kopen-houtem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-houtem
jacuzzi-kopen-houtem
jacuzzi-kopen-houtem
jacuzzi-kopen-houtem

Ontvang onze nieuwsbrief