NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Horpmaal

Een jacuzzi kopen in Horpmaal? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een geschikte keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Horpmaal en ga langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi spa's in Horpmaal

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Horpmaal overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi in Horpmaal

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Horpmaal om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Horpmaal

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Horpmaal? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Horpmaal.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Horpmaal

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Horpmaal kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Horpmaal

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Horpmaal blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Horpmaal

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Horpmaal u zorgen? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Horpmaal is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Horpmaal te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Horpmaal

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Horpmaal

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Horpmaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Horpmaal
Jacuzzi-kopen-Horpmaal

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Horpmaal
Jacuzzi-kopen-Horpmaal
Jacuzzi-kopen-Horpmaal
Jacuzzi-kopen-Horpmaal

Ontvang onze nieuwsbrief